Преместване на пиана и каси в София и страната

Професионално преместване на пиана, рояли, каси, сейфове, апаратура, техника с товарен превоз.

Търсите ли професионалисти за преместване на пиана, рояли, каси, апаратура? Поради тежината на вещите преместването е по-специално, изисква се опит и познания в тази област. Колко струва преместване на сейф, роял или пиано? На този въпрос ще отговорим тук, защото това е първото нещо което искат да узнаят клиентите, когато им предстои такова преместване.

Цени за преместване

Цените варират според разстоянието на преместване, етажи и килограми. Предлагаме безплатен оглед преди да направим оферта, за да преценим някои важни характеристики като: размера на рояла, какви са стълбите, ширина на вратите и други детайли. Ще предложим точни цени за преместване и всичко друго от което се нуждаете.
Цени за преместване на пиано от 150 лева до 300 лева. Важен определящ фактор са етажите и разстоянието на преместване.
Цени за преместване на роял от 200 лева до 500 лева. Важен определящ фактор са размера на рояла, етажите и разстоянието на преместване.
Цени за преместване на каси и сейфове от 150 лева до 500 лева. Важен определящ фактор са етажите, килограми и разстоянието на преместване.
Цени за преместване на апаратура, техника, апарати от 140 лева до 300 лева. Важен определящ фактор са етажите, килограми и разстоянието на преместване.
Ние от Skladirane.eu имаме уменията, необходими за преместването на така обичания от вас инструмент или ценна вещ. Можете да ни се доверите да извършим преместването защото:
Ние се грижим – Знаем колко важно е вашето пиано за вас и ще се погрижим да ви бъде доставено точно както сме го намерили. Всяка една отделна вещ ще преместим сякаш е наша, ще положим много грижи във всеки един момент.
Ние предпазваме – Използвайки нашето защитно фолио и покрития, ще бъдем сигурни, че вашето пиано е защитено на всяка стъпка.
Ние сме обучени – С необходимият опит и напълно обучен екип, сме подготвени да преместваме всяко пиано, роял, сейф, каси, техника, апаратура с различен размер и тегло.
Инструменти – Разполагаме с количка за пиана, шейна за рояли, количка за каси, палетна количка, колани, ремъци и транспорт с падащ борд. С този арсенал позволява преместването на всякакви вещи с различни габарити и тегло. Също така, ще ни помогнат в придвижването по най-трудните настилки.
Ние нямаме скрити такси – Всичко предварително обявено след оглед, не се променя. Цената остава непроменена и крайна до завършване на процеса.
Ние сме тук денонощно – Можем да извършим преместване в удобно време за вас, независимо дали става дума за сутрин или посред нощ.

Защо да изберете нас?

Предлагаме всички тези услуги на разумни цени, доставяме в срок и държим на обещаното. Нашите превозни средства са винаги изправни и в отлично състояние. Екип хамали с добро поведение и отлична подготовка. Експресно и качествено обслужване. 100% всеотдайност на работата. Коректност и точност.
Много е важно каква фирма ще бъде наета за тази работа. Поради специфичността на този вид преместване, не всеки би се справил, едно е да искаш, друго е да можеш.
Поради естеството на работа е нужна достойна за доверие фирма. Може да се доверите с препоръка от приятели или колеги, които са ги ползвали веднъж. Също така в интернет пространството може да проверите онлайн компаниите за преместване на каси и пиана. Ще видите цялата информация и рецензии, които ще са ви необходими, за да направите правилния избор. Но също така имайте предвид, че има много фалшиви отзиви и измамни сайтове като цяло, които дават лоша информация. Поради тази причина, бъдете нащрек, докато сърфирате в мрежата, опитвайки се да намерите хамалите, които отговарят на вашите нужди по най-добрия възможен начин.
Scroll to Top