Преместване на пиана и каси в София и страната

Преместване на пиана, рояли, каси, сейфове, апаратура с товарен превоз с падащ борд в София и страната

Търсите ли професионалисти за преместване на пиана, рояли, каси, апаратура? Поради тежината на вещите преместването е по-специално, изисква се опит и познания в тази област. Колко струва преместване на сейф, роял или пиано? На този въпрос ще отговорим тук, защото това е първото нещо което искат да узнаят клиентите, когато им предстои такова преместване.

Цени за преместване на пиано, роял, сейфове, апаратура, техника.

Цените варират според разстоянието на преместване, етажи и килограми. Предлагаме безплатен оглед преди да направим оферта, за да преценим някои важни характеристики като: размера на рояла, какви са стълбите, ширина на вратите и други детайли. Ще предложим точни цени за преместване и всичко друго от което се нуждаете.

Цени за преместване на пиано от 150 лв. до 300 лв. Важен определящ фактор са етажите и разстоянието на преместване.

Цени за преместване на роял от 200 лв. до 500 лв. Важен определящ фактор са размера на рояла, етажите и разстоянието на преместване.

Цени за преместване на каси и сейфове от 150 лв. до 500 лв. Важен определящ фактор са етажите, килограми и разстоянието на преместване.

Цени за преместване на апаратура, техника, апарати от 140 лв. до 300 лв. Важен определящ фактор са етажите, килограми и разстоянието на преместване.

Ние от Skladirane.eu имаме уменията, необходими за преместването на така обичания от вас инструмент или ценна вещ. Можете да ни се доверите да извършим преместването защото:

Ние се грижим знаем колко важно е вашето пиано за вас и ще се погрижим да ви бъде доставено точно както сме го намерили. Всяка една отделна вещ ще преместим сякаш е наша, ще положим много грижи във всеки един момент.

Ние предпазвамеизползвайки нашето защитно фолио и покрития, ще бъдем сигурни, че вашето пиано е защитено на всяка стъпка.

Ние сме обучени – с необходимият опит и напълно обучен екип, сме подготвени да преместваме всяко пиано, роял, сейф, каси, техника, апаратура с различен размер и тегло.

Инструменти – разполагаме със специална количка за пиана и каси, шейна за рояли, палетна количка, колани, ремъци и транспорт с падащ борд. Този богат арсенал ни позволява да преместим всякакви вещи с различни габарити и тегло.

Ние нямаме скрити такси – всичко предварително обявено след оглед, не се променя. Цената остава непроменена и крайна до завършване на процеса.

Ние сме тук 24/7 – можем да извършим преместване в удобно за вас време.

Защо да изберете нас?

Предлагаме всички тези услуги на разумни цени, доставяме в срок и държим на обещаното. Нашите превозни средства са винаги изправни и в отлично състояние. Екип с добра репутация и отлична подготовка. Експресно и качествено обслужване. 100% всеотдайност на работата. Коректност и точност.

Много е важно каква фирма ще бъде наета за пренасяне на вашето пиано. Поради специфичността на този вид преместване, трябва да знаем с какъв богат опит и практика разполага фирмата за преместване на пиана. Може да се доверите с препоръка от приятели или ваши колеги, които са ги ползвали веднъж. Също така в интернет пространството може да проверите компаниите за преместване на каси и пиана. Ще видите цялата информация и рецензии, които ще са ви необходими, за да направите правилния избор. Но също така имайте предвид, че има много фалшиви отзиви и измамни сайтове като цяло, които дават лоша информация. Поради тази причина, бъдете нащрек, докато сърфирате в мрежата, опитвайки се да намерите хамалите, които отговарят на вашите нужди по най-добрия възможен начин.

Често задавани въпроси

За по надеждно пренасяне на вашето пиано, използвайте услугите на специализирана фирма. Тя разполага с нужното знание, опит и подходяща техника. Всичко минава бързо и професионално – вашето спокойствие е максимално гарантирано.

В деня на преместване, екипа пристига на място и започва с опаковане, сваляне и обезопасяване в транспортното средство. При доставка на новия адрес се качва и разопакова. Следва позициониране и акордиране от специалист.

Scroll to Top