Преместване на пиана и каси в София и страната

Преместване на пиана, рояли, каси, сейфове, апаратура с товарен превоз с падащ борд в София и страната

Търсите ли професионалисти за преместване на пиана, рояли, каси, апаратура? Поради тежината на вещите преместването е по-специално, изисква се опит и познания в тази област. Колко струва преместване на сейф, роял или пиано? На този въпрос ще отговорим тук, защото това е първото нещо което искат да узнаят клиентите, когато им предстои такова преместване.

Цени за преместване на пиано, роял, сейфове, апаратура, техника.

Цените варират според разстоянието на преместване, етажи и килограми. Предлагаме безплатен оглед преди да направим оферта, за да преценим някои важни характеристики като: размера на рояла, какви са стълбите, ширина на вратите и други детайли. Ще предложим точни цени за преместване и всичко друго от което се нуждаете.

Цени за преместване на пиано от 150 лв. до 300 лв. Важен определящ фактор са етажите и разстоянието на преместване.

Цени за преместване на роял от 200 лв. до 500 лв. Важен определящ фактор са размера на рояла, етажите и разстоянието на преместване.

Цени за преместване на каси и сейфове от 150 лв. до 500 лв. Важен определящ фактор са етажите, килограми и разстоянието на преместване.

Цени за преместване на апаратура, техника, апарати от 140 лв. до 300 лв. Важен определящ фактор са етажите, килограми и разстоянието на преместване.

Ние от Skladirane.eu имаме уменията, необходими за преместването на така обичания от вас инструмент или ценна вещ. Можете да ни се доверите да извършим преместването защото:

Ние се грижим знаем колко важно е вашето пиано за вас и ще се погрижим да ви бъде доставено точно както сме го намерили. Всяка една отделна вещ ще преместим сякаш е наша, ще положим много грижи във всеки един момент.

Ние предпазвамеизползвайки нашето защитно фолио и покрития, ще бъдем сигурни, че вашето пиано е защитено на всяка стъпка.

Ние сме обучени – с необходимият опит и напълно обучен екип, сме подготвени да преместваме всяко пиано, роял, сейф, каси, техника, апаратура с различен размер и тегло.

Инструменти – разполагаме със специална количка за пиана и каси, шейна за рояли, палетна количка, колани, ремъци и транспорт с падащ борд. Този богат арсенал ни позволява да преместим всякакви вещи с различни габарити и тегло.

Ние нямаме скрити такси – всичко предварително обявено след оглед, не се променя. Цената остава непроменена и крайна до завършване на процеса.

Ние сме тук 24/7 – можем да извършим преместване в удобно за вас време.

Защо да изберете нас?

Предлагаме всички тези услуги на разумни цени, доставяме в срок и държим на обещаното. Нашите превозни средства са винаги изправни и в отлично състояние. Екип с добра репутация и отлична подготовка. Експресно и качествено обслужване. 100% всеотдайност на работата. Коректност и точност.

Много е важно каква фирма ще бъде наета за пренасяне на вашето пиано. Поради специфичността на този вид преместване, трябва да знаем с какъв богат опит и практика разполага фирмата за преместване на пиана. Може да се доверите с препоръка от приятели или ваши колеги, които са ги ползвали веднъж. Също така в интернет пространството може да проверите компаниите за преместване на каси и пиана. Ще видите цялата информация и рецензии, които ще са ви необходими, за да направите правилния избор. Но също така имайте предвид, че има много фалшиви отзиви и измамни сайтове като цяло, които дават лоша информация. Поради тази причина, бъдете нащрек, докато сърфирате в мрежата, опитвайки се да намерите хамалите, които отговарят на вашите нужди по най-добрия възможен начин.

Често задавани въпроси

Защо да използваме специализирана фирма за преместване на пиано или роял?

За по надеждно пренасяне на вашето пиано, използвайте услугите на специализирана фирма. Тя разполага с нужното знание, опит и подходяща техника. Всичко минава бързо и професионално – вашето спокойствие е максимално гарантирано.

Как протича процеса на преместване на Вашето пиано или роял?

В деня на преместване, екипа пристига на място и започва с опаковане, сваляне и обезопасяване в транспортното средство. При доставка на новия адрес се качва и разопакова. Следва позициониране и акордиране от специалист.

Scroll to Top