Съвети за опаковане

Ако ви предстои преместване или съхранение на багаж,  трябва да имате чудесно опаковане на вещите. Ето професионални съвети от Skladirane.eu как да опаковате правилно вашите предмети. Като истински експерти по преместване и съхранение, можем да ви помогнем с доставка на качествени опаковки, кашони, бъбъл фолио и защитни материали… Прочети повече
 

Експертен съвет

Използвайте правилното опаковане
Използвайте по-малките кашони за тежки предмети като книги; големите кутии за по-леки предмети като постелки, одеяла и спално бельо.
Не претоварвайте

Кашоните не трябва да ги претоварвате, в повечето случай се късат в основата.  Направете ги така, че да се носят комфортно.  Уверете се, че кутията остава „квадратна“ и не се издува отгоре или отстрани, а също така при балансирано подреждане ще запазите и вещите си вътре да стоят стабилно при носене.

Етикет на кашона

Използвайте тежък черен маркер, за да обозначите съдържанието на всяка кутия. Така по лесно ще се досещате за съдържанието на вещите си.

Тази страна нагоре

Ясно маркирайте посоката на подреждане на кутиите, които трябва да се съхраняват по определен начин – особено предмети като стъклария, рамки за картини и лампи, които иначе могат лесно да се повредят.

Това не е боклук

Използвайте здрави торби за съхранение на нещата! Тънките торби за боклук се късат бързо. Използвайте здрави, дебели чували и подходящи опаковъчни материали за професионални резултати.

Тиксо за облепване

От съществено значение е да използвате тиксо с добро качество, широко лентово което да доведе до по-добро залепване на кашона.

Кашони тип закачалки

Използвайте окачени гардеробни кутии. Те също така са подходящи за завеси, костюми, ризи и други тъкани, които се нуждаят от TLC и място за дишане.

Много обемни предмети могат да бъдат направени по-малки, особено рамки за легла. Опаковайте рамките заедно с няколко кръга стреч фолио или тиксо, поставете винтовете в найлонови торбички и ги залепете за рамката.

Локация

София 1000
област Перник - Батановци

Работно време

08:00 - 19:00
Понеделник - Неделя

За контакти

Телефон: 0895 19 19 72
Email: skladiranebg@abv.bg

Scroll to Top