Съхранение на мебели и багаж в наш склад

Добре дошли в самостоятелно съхранение на мебели и личен багаж в склад на Skladirane.eu!

Предлагаме сигурни решения за съхранение на багаж, лични вещи, машини и различни стоки, достъпни 7 дни в седмицата в двата ни склада в град София и област Перник.

Независимо дали търсите краткосрочно пространство за Вашите лични вещи или място за съхранение на Вашия бизнес инвентар в дългосрочен план, служителите на Skladirane.eu ще вземат най-доброто решение за Вас, като изготвят план  и предложат оглед на място, за да преценят площа която ще заемат Вашите вещи в наш склад. Цената освен на кв.м се определя и от срока на наеманата площ. Наем се таксува 0,35 лв./кв.м. на ден. Освен наем за 1 месец, имате възможност да заплатите за по-дългосрочен период. Тогава ползвате отстъпка и намаления от цената. 
При нужда от работна ръка можем да предложим услугата преместване и опаковане което улеснява процедурата без да се занимавате с това да търсите опаковки, товарен транспорт и товарачи за пренасяне. Когато процедурата се извършва от подготвени служители с опит, всичко минава лесно и бързо без да се губи ценно време.

Съхранението в нашите складове предлагат сигурна среда и лесен достъп до модерни, сухи и чисти помещения на Вашата стока. Удобно е за маневриране и престой на големи превозни средства.

Нашите клиенти могат да се възползват от сигурно и достъпно съхранение на мебели, домакински стоки и други лични вещи в нашия склад с площ 450 кв.м. като предлагаме достъпни цени както и възможен минимален престой.

Защо да изберете нас? Предимствата на самостоятелното съхранение:

  • Достъпни цени.

  • Имаме минимално време на престой.

  • Достъп до склада на големи товарни превози.

  • Гъвкав достъп: Предлагаме гъвкав достъп извън работното време. Можете да получите достъп до хранилището си 7 дни в седмицата.

  • Гъвкави договори: Зависи от вас колко дълго използвате хранилището. Предлагаме персонализирани решения.

  • Всичко в едно: В магазина ни ще намерите опаковъчни материали, кашони за преместване и всичко необходимо за удобното и безопасно съхранение на вашите вещи.

  • Лесно товарене, разтоварване и паркиране: Нашите складове предлагат много места за паркиране и достатъчно място за товарене и разтоварване на Вашата стока.

Правилното съхранение и  подреждане на стоката е от съществено значение. Нашите служители умеят да балансират и подреждат стоката правилно както по време на преместване в товарния превоз, така и в подреждане в складовото помещение. Всяка отделна стока си има определена секция, строго подредена по ред  и стриктно увита в опаковъчен пакет. Нашата складова база е добре защитена от влага, със сухи и чисти помещения. Разполагате  с постоянен достъп до Вашите вещи и стоки в рамките на посоченото ни работно време. 

Имате възможност също така да си добавите друга допълнителна стока към вещите си. Такса ще се начисли според договорените отношения сключени предварително помежду ни. При намаляване обема на вещите, наема договорен предварително се намалява. Ако разполагате с личен товарен превоз наши служители ще съдействат за натоварването на Вашата стока. Може да се свържете с нас по-всяко време на деня за съвети при опаковане, преместване или съхранение.

Локация

София 1000
област Перник - Батановци

Работно време

08:00 - 19:00
Понеделник - Неделя

За контакти

Телефон: 0895 19 19 72
Email: skladiranebg@abv.bg

Scroll to Top