Преместване на дома и офиси в София

Надеждно преместване, складиране и съхранение на вашите мебели, багаж и вещи в наш склад в София и област

Преместването на дома или офиса понякога може да бъде неизбежна, но досадна задача. В град като София няма ограничение за стрес, който самият процес може да ви създаде, особено ако сте притиснати от време и натоварен график. В тази ситуация екипа на Skladirane.eu може да дойде за помощ с безплатен оглед и оферта, доставка на качествени кашони и опаковане, де/монтажни, хамалски услуги и преместване с наш товарен камион до избрана от вас дестинация. Всичко това предоставяме с максимална бързина, качество и в срок.

Служителите ни са специално обучени професионалисти, които поемат своята най-голяма отговорност да запазят безопасността на вашите вещи при опаковане и преместване. Също така, предлагаме на клиентите разнообразие от опаковъчни кашони, които да помогнат за ефективното опаковане на различните предмети в дома или офиса, преди преместване.

Независимо на какво разстояние се премествате или от количеството багаж който имате, ние ще поемем целия труд и предоставим най-добрата подкрепа при преместване. Skladirane.eu несъмнено е една добра фирма за преместване на дома или офиси с отлично обслужване и надежден персонал. Всичко това ще бъде направено на прилични цени и достъпно за всеки. Попитайте за цена и вземете безпроблемни хамалски услуги, преместване и опаковане с гаранция за качество.

Преместване от врата до врата

Ние предлагаме подходящи складови помещения за ефективно съхранение на стоки. Имаме такава складова база, която отговаря на нуждите на клиентите. Предлагаме добри условия и отстъпки при съхранение на дома или офис инвентар. При дългосрочен договор и предплата за 6 месеца или 1 година, ползвате съответно 30% отстъпка.

По-добри услуги по опаковане и преместване, прецизно боравене при монтаж и демонтаж на мебели, качествено товарене и разтоварване ни прави най-желана фирма за преместване на дома и офиси. Радостта на клиента е основната ни цел. Поръчайте професионално преместване и най-добрите товаро разтоварни услуги от Skladirane.eu. Сигурни сме, че използването на нашите услуги ще ви спести много време и главоболия.

Кои сме ние?

Ние сме регистрирана хамалска компания за товарни транспортни услуги, преместване на офиси и жилища, склад и съхранение, която предлага изцяло преместване в София и страната. Услугите са придружени с договор и застраховка на вашите вещи при транспортиране, преместване и съхранение.

Ние приспособяваме услугите си към специфичните нужди на всеки клиент и изготвяме оферта според техните изисквания.

Нашите дейности от които да се възползвате

Преместване на дома – Преместване на вила, апартаменти или къща, независимо до къде и какво количество багаж имате, нашите хамали ще се справят бързо и организирано, без грижи и напрежение. Няма да усетите кога сте се преместили в новия си дом.

Преместване на офиси – Знаем колко е важно за вас да стартирате бизнеса си възможно най-скоро. С предварително организиран план и подготовка, гарантираме успешно преместване на вашите служители в новия офис.

Складиране – Ако трябва да съхранявате личните си вещи някъде, ние ще помогнем. Предлагаме сигурно хранилище, което ще ви позволи да съхранявате стоки, мебели за колкото дълго време искате там. Попитайте за нашите цени и възможности за съхранение.

Кашони и опаковане – Няма да се справите с опаковането? Не се паникьосвайте! Тук заставаме ние. Ще съдействаме с кашони и правилно опаковане на дребните предмети, посуда, дрехи и завивки.

Преместване в новото жилище

Да се прибереш отново вкъщи? След дълъг престой в склад идва момент в който новото жилище е вече ремонтирано и готово за нанасяне на Вашите мебели. Сега има по-малко за какво да се притеснявате. Ние можем да Ви бъдем полезни в преместването на Вашия багаж. Разполагаме с различни по големина товарни превози които са съобразени с обема и количеството на стоката. Извършваме разопаковане, монтаж на мебелите и подреждането им по местата където посочите. На разположение сме да подадем ръка за помощ. Така ще имате една грижа по малко и спестите време по организирането.

Говорете с нас днес

Ако имате нужда от екип за преместване, които да помогнат, говорете с нас. Ние сме приятелски екип, който знае какво е необходимо, за да направи вашето преместване успешно и леко. Уведомете ни какво искате да преместите и до къде. От какви услуги искате да се възползвате. Не се стресирайте за преместването си, оставете всичко на нашите ръце да свършат цялата работа. Очакваме с нетърпение да ви помогнем.

Гарантирано качество на нашите хамалски услуги

Когато опаковаме вашите лични вещи, ние се отнасяме към тях като към наши собствени и ще ги пазим защитени на всяка крачка. Също така, ще гарантираме, че екипът който товари камиона е същият екип, който разтоварва камиона. Това дава последователност и придава на преместването ви по-лична нотка. Поинтересувайте се какви други допълнителни услуги предлагаме, те също биха ви били от полза. Ще направим отстъпка от цената за преместване при избрани от вас няколко наши дейности съчетани в един ден.

Щастливи сме да преместим всичко, което искате да преместим, независимо от размера, количеството или теглото на дадена вещ. Ние сме опитни хамали, които се грижат за вашето спокойствие при преместване на дома и офиса. Вашето удовлетворение е в основата на всичко, което правим.

Често задавани въпроси

Разполагаме с различен асортимент кашони за опаковане на всякакви вещи. При нужда извършваме доставка до дома и опаковане преди преместване.

Разполагаме с екип специалисти, които ще монтират всяка мебел която сте закупили.

Може да се ангажираме с всяка поръчка за преместване, независимо дали е спешна или на следващия ден.

За да конкретизираме дадена оферта, ние се нуждаем от оглед на обекта. С предварителна заявка наш служител ще посети вашият офис или дом и запознае с желанията и услугите които искате да извършим. Огледа се извършва от компетентен представител на фирмата, който е запознат с методиката и цените за преместване.

Локация

София 1000
област Перник - Батановци

Работно време

08:00 - 19:00
Понеделник - Неделя

За контакти

Телефон: 0895 19 19 72
Email: skladiranebg@abv.bg

Scroll to Top