Товарен транспорт в София и страната

Транспортни услуги с товарни превози на стоки от врата до врата в София и страната.

 
Нашата фирма разполага едновременно с три товарни превозни средства с различен обем. Ние ще помогнем да решите кой микробус е най-икономичен за вас. Ако микробуса ни не е достатъчен за вашият багаж, тогава е възможно да се организира по-голям.

Преместване на голям апартамент или дори къща.

Когато местите по обемни вещи и достатъчно на брой мебели с удоволствие, ще предложим по просторен бус 22 кубика с падащ борд. Цената се договаря предварително според дестинацията. Цените зависят от обема, теглото на стоките и крайната точка на разтоварване.

Преместване на няколко предмета или 1 стая.

Подходящ за целта е микробус 12 кубика. Шофьорът ще помогне да се поберат всички неща по най-ергономичен начин.

Преместване на единични бройки.

Когато се транспортират до три, четири броя мебели е нужен 9 кубика или най-малкия ни микробус.

Цени на товарни транспортни услуги в София и страната.

Товарен бус 9 кубика 50 лв. в София / 0,60 лв./км. в страната.
Товарен бус 12 кубика 60 лв. в София / 0,65 лв./км. в страната.
Товарен бус 22 кубика 70 лв. в София / 0,70 лв./км. в страната.
Преместване на цял апартамент или планиране на дълго пътуване в страната, при използването на хамалски труд, ще ви направим отстъпка в цената на транспортната услуга. Позвънете ни за повече информация, задайте вашите въпроси към нас. Опишете количеството багаж, от кой етаж трябва да се носят вещите, колко са мебелите и крайната точка при разтоварване. Това ще ни помогне да изчислим времето, обема на работа и дадем най-добрата оферта за вас. Позвънете сега! Ние сме щастливи да предоставим информация веднага на телефон 0895191972.

Защо да изберете нашите товарни превози?

Ще ви предоставим опитен шофьор, който ще организира подреждането на вашите мебели в товарния бус. Транспортните услуги включват от врата до врата и избрана от вас дестинация в София или страната. Нашите шофьори са ценен помощник в транспортирането на вашите стоки, от подреждане до разтоварване. Можете да изберете маршрут по ваш избор.
Ние от Skladirane.eu разполагаме с познания и опит в бранша, за да се справим с всички ваши нужди от превоз на багаж до преместване на офис, склад или жилище.

Причини да се преместите с нас.

  • Обхват на персонализирани услуги     
  • Специализиран екип от професионалисти
  • Доставка от врата до врата
  • Опазване на товара по време на транспортиране
  • Дългогодишен опит и познания
  • Изключително внимание към детайлите
  • Отстъпки при редовни клиенти
  • Достъпни и точни цени
Можете да ни пишете и поискате оферта онлайн. Изпратете снимки или видео материал. Това ще помогне да изчислим по-точно цената на услугата. Екипът на Skladirane.eu благодари на всички клиенти за тяхното доверие към нашите услуги, за обратната връзка която са оставили, което помага да вземат окончателно решение за избор на транспортна услуга или преместване. Вашето мнение за нашата услуга е много важно.
Нашите товарни превози предоставят преместване на жилищни и офис обекти. Всяка услуга по преместване включва хамали, де/монтаж, първокласни опаковъчни материали и опаковане. Ние доставяме стоките в първоначалното им състояние, както са получени. Можете да разчитате на нашият екип, който ще се справи с всеки аспект на вашето преместване.
Ако ви предстои превозване на вещи в страната или цялостно пренасяне на жилище и не сте сигурни дали ще се справите сами, моля обадете се или изпратете имейл за помощ. Може да поискате лична среща с нас. След оглед ще направим уникална оферта за вас. Създаваме нашата оферта според вашите искания, обема на работа, дестинация и етажи. Ние се грижим за целия процес на преместване и транспортиране, така че можете да седнете, да се отпуснете и напълно да подготвите ума си за големия ден.
Scroll to Top