Товаро разтоварни услуги в София и област

Товаро разтоварна дейност на и от Тирове, контейнери, бусове в София и област.

Ако имате необходимост от товарене или разтоварване на Тир или камион и не можете да се справите с физически труд, ние можем да помогнем. Нашите професионални екипи ще пристигнат и съдействат за пълното разтоварване или натоварване на вашата стока. Ще осигурим качествено обслужване на клиентите и внимателно боравене на вещите от началото до края. Цените варират на час 15 лева за един хамалин или по предварителна договорка. Цените се определят на база обем работа (на час) и вида на стоката. Наемането на опитен екип за товаро разтоварна дейност ви спестява стреса и физическата умора да се справите сами. За повече информация как можем да ви предоставим професионални хамалски услуги или научите за нашите цени, свържете се с нас днес!
Товаро разтоварните услуги могат да бъдат доста сложни и трудни и чисто физически е невъзможно да се осъществят от неопитни и неподготвени служители. Нашият основен приоритет е да извършим услугата качествено и в кратък срок. Предлагаме голямо разнообразие от професионални хамалски услуги, които със сигурност ще отговорят на вашите нужди и бюджет. За повече от 20 години опит видяхме всичко. Готови сме да направим предстоящото преместване или товаро разтоварна дейност едно приятно изживяване.

Професионалисти на които можете да се ДОВЕРИТЕ!

Нашата фирма е регистрирана за преместване на търговски обекти, офиси, жилища и всякакви товаро разтоварни услуги с подбран екип млади мъже и студенти, които през свободното си време са ангажирани при нас. Предлагаме достъпни цени на час или след предварителна договорка. Определящ фактор за калкулиране на дадена услуга е вида и обема на работата. За да получите бърза оферта на час или поискате оглед, позвънете на 0895191972.
Нашите сфери на дейност покриват цяла София, област и при необходимост в страната. Нашите експресни хамалски услуги се осъществяват благодарение на достатъчният брой служители на разположение.

Какви услуги предлагаме?

Товарене и разтоварване от/на Тир, контейнери, камиони, бусове | Подреждане, разместване и опаковане | Качване или сваляне по етажи на стоки и вещи | Помощ за болни хора |

Как да поръчате нашите услуги?

За да получите помощ от нас е нужно обаждане по телефона или да ни пишете. След като се запознаете с нашите цени, следва да организирате подготовката – деня и часа за преместване или товаро разтоварната дейност. Когато всичко е ясно и организирано, може да повикате екипа ни за помощ. Всичко се прави с предварителен план и ясни, точни цени.

Защо да ни изберете?

Експресни и качествени услуги | Коректни цени | Отзивчивост | Компетентност и познания в сферата | Внимателно боравене и опазване на стоката |

Често задавани въпроси

Работите ли в почивни дни? Работният ни процес е 24/7, можете да разчитате по-всяко време на деня и с предварителна заявка през останалото време.
Колко дни преди преместване да направя заявка? Нужни са ден или два, но както уточнихме по-горе нашият екип извършва и експресно обслужване при нужда.
С какъв екип хамали работите? Предимно българи и студенти, млад екип с познания и опит.
Как да заплатим услугата? По два начина – в брой или банков превод.
Предлагате ли договор и застраховка на товара? Задължително е сключване на договор при ангажиране на наши хамали за всичките услуги които предлагаме. Застраховката е част от договора, като предварително всичко ще уточним.
Където и от каквато услуга се нуждаете, нашите специалисти по товаро разтоварна дейност ще направят това за което сте ги извикали. Пълно съдействие и професионализъм в изпълнението на поставената им задача. С опита и познанията които имаме, ще задоволим вашите изисквания и нужди така, че отново и отново да ни поръчате. При наемане на хамали от Skladirane.eu, ще получите проверени и обучени специалисти, които ще премахнат всяка тревожност и свършат работата безопасно и сигурно.
Scroll to Top