Товаро разтоварни услуги в София и област

Товаро разтоварна дейност на Тирове, контейнери, бусове в София и област

Ако имате необходимост от товарене или разтоварване на Тир или камион и не можете да се справите с физически труд, ние можем да помогнем. Нашите професионални екипи ще пристигнат и съдействат за пълното разтоварване или натоварване на вашата стока. Ще осигурим качествено обслужване на клиентите и внимателно боравене на вещите от началото до края. Цените варират на час 15 лева за един хамалин или по предварителна договорка. Цените се определят на база обем работа (на час) и вида на стоката. Наемането на опитен екип за товаро разтоварна дейност ви спестява стреса и физическата умора да се справите сами. За повече информация как можем да ви предоставим професионални хамалски услуги или научите за нашите цени, свържете се с нас днес!

Товаро разтоварните услуги могат да бъдат доста сложни и трудни и чисто физически е невъзможно да се осъществят от неопитни и неподготвени служители. Нашият основен приоритет е да извършим услугата качествено и в кратък срок. Предлагаме голямо разнообразие от професионални хамалски услуги, които със сигурност ще отговорят на вашите нужди и бюджет. За повече от 20 години опит видяхме всичко. Готови сме да направим предстоящото преместване или товаро разтоварна дейност едно приятно изживяване.

Професионалисти на които можете да се ДОВЕРИТЕ!

Нашата фирма предлага професионално преместване на търговски обекти, офиси, жилища и всякакви товаро разтоварни услуги с подбран екип. Предлагаме достъпни цени на час или договорка след предварителен оглед. Определящ фактор за калкулиране на дадена услуга е обема на работата. За да получите бърза оферта от нас или желаете да направим оглед на обекта, позвънете на 0895191972.

Нашите сфери на дейност покриват цяла София, област и при необходимост в страната. Експресните ни хамалски услуги се осъществяват благодарение на достатъчният брой служители на разположение.

Какви услуги предлагаме?

  • Товарене и разтоварване от/на Тир, контейнери, камиони, бусове
  • Подреждане, разместване и опаковане
  • Качване или сваляне по етажи на стоки и вещи
  • Помощ за болни хора

Как да поръчате нашите услуги?

За да получите помощ от нас е нужно обаждане по телефона или да ни пишете. След като се запознаете с нашите цени, следва да организирате подготовката – деня и часа за преместване или товаро разтоварната дейност. Когато всичко е ясно и организирано, може да повикате екипа ни за помощ. Всичко се прави с предварителен план и ясни, точни цени.

Защо да ни изберете?

  • Експресни и качествени услуги
  • Коректни цени
  • Отзивчивост
  • Компетентност и познания в сферата
  • Внимателно боравене и опазване на стоката

Където и от каквато услуга се нуждаете, нашите специалисти по товаро разтоварна дейност ще направят това за което сте ги извикали. Пълно съдействие и професионализъм в изпълнението на поставената им задача. С опита и познанията които имаме, ще задоволим вашите изисквания и нужди така, че отново и отново да ни поръчате. При наемане на хамали от Skladirane.eu, ще получите проверени и обучени специалисти, които ще премахнат всяка тревожност и свършат работата безопасно и сигурно.

Често задавани въпроси

Работният ни процес е 24/7. Можете да разчитате на професионалните ни товаро разтоварни услуги по-всяко време на деня. В почивни и празнични дни с предварителна заявка.

Нужни са ден или два, но както уточнихме по-горе нашият екип извършва и експресно обслужване при нужда.

Млад екип, състоящ се от внимателно подбрани момчета с познания и опит в сферата на товаро разтоварните услуги.

По два начина – в брой или банков превод.

Задължително е сключване на договор при ангажиране на наши хамали за всичките услуги които предлагаме. Застраховката е част от договора, като предварително всичко ще уточним.

Scroll to Top